ECHOS Home

Schaarsbergen

ECHOS Home Schaarsbergen is van 22 juli 2024 t/m 11 augustus 2024 gesloten (zomerreces). We zien u graag weer op maandag 12 augustus!

Welkom bij ECHOS home Schaarsbergen

 Deze vestiging opende in maart 1958 haar deuren onder de naam PMT (Protestants Militair Tehuis). Door de jaren heen een plek voor militairen, veteranen en hun thuisfront die in een huiselijke sfeer wilden genieten van een kop koffie, lunch, warme maaltijd, filmavond of soms alleen een goed gesprek. Het huidige ECHOS home is er nog steeds voor die groepen, maar is ook vrij toegankelijk voor burgers, andere geüniformeerden, particulieren en bedrijven.

 

Er zijn diverse vergadermogelijkheden met een op maat gesneden arrangement van koffie met iets lekkers tot afsluitend buffet. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden, ook in het weekend, voor het houden van reünies, feestjes& partijen.

Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers of manager, we kunnen een  arrangement aanpassen aan  uw wensen. Onze slogan “Nee bestaat niet” zorgt altijd voor de juiste oplossing.

Ook bij onze vestiging kunnen we uw vergaderarrangement of dienstverlatingsbijeenkomst rechtstreeks declareren bij Defensie.

Net als alle ECHOS homes maakt deze locatie ook deel uit van het netwerk van Veteranen ontmoetingscentra en is er daarom altijd een opgeleide nuldelijnszorgondersteuner aanwezig.

Van harte welkom voor een kop koffie, voor een kennismakingsgesprek of een bezoekje aan onze vesting in Schaarsbergen.

Klik hier voor de menukaart

Klik hier voor de banquetingmap

ECHOS home Schaarsbergen is een erkend leerbedrijf.

Wat te doen in de buurt?

ECHOS home Schaarsbergen ligt in een prachtige omgeving, onder andere vlak bij Kröller-Müller museum. Ook een ideale fietsomgeving, vooral als u gebruik maakt van  Fietsroutenetwerk/Landing/Schaarsbergen.

Fiets bijvoorbeeld eens de route Oorlogsmusea in de natuur, Airborne fietsroute of Bevrijdingsroute Arnhem en Wageningen. U komt dan langs of vlakbij ECHOS Home Schaarsbergen waar u kunt stoppen voor een welverdiende pauze!

Opladen van meerdere elektrische fietsen mogelijk. Tevens is er een laadpaal voor het opladen van een elektrische auto.

 

 

 

 

 

 

MANAGER

Bij Schaarsbergen werkt de volgende (assistent-)manager:

Regiomanager Schaarsbergen/Harskamp/Oirschot

David Mammen

Assistent-manager

Dianne Schoonderbeek-Boelmans
(rechtvoor) met een deel van haar collega’s.

Contact

026 – 443 04 87
schaarsbergen@echos.nl


Rekeningnummer

NL23RABO0124859399


Adres

Deelenseweg 28,
6816 TS
Schaarsbergen

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 20.00
Vrijdag van 08.00-14.00
Iedere 2e donderdagavond Veteraneninloop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schaarsbergen

Reserveren

je bent welkom!

Let op! Uw reservering is pas definitief als u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

13 + 14 =