Adres: Johannes Postweg 5,7973 JB Darp 
Telefoon: 0521 – 34 12 97/06-21985940
Email: havelte@echos.nl

Bankrekeningnummer: NL49RABO0363356614
KvK nummer: 41265129
Manager: Han Mennink

Openingstijden: Maandag t/m donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.
Vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur.

Opladen van meerdere elektrische fietsen mogelijk.

U kunt ook nog steeds broodjes, maaltijden en dranken online bestellen en afhalen: Klik hier voor de bestelsite take-a-way

 

logo-mes-en-vork Klik hier voor de menukaart

  Klik hier voor de banquetingmap

Welkom op de website van ECHOS Home Havelte!

ECHOS Home Havelte ligt aan de toegangsweg richting de Joh. Postkazerne in Darp (Havelte), en aan de rand van het prachtige natuurgebied “Holtingerveld” met zijn prachtige heidevelden, hunebedden en schaapskudde.

Voor de inwendige mens hebben we lunch- en dinergerechten en wisselende menu’s. Maar heeft u iets bijzonders te vieren, dan behoort een receptie, een buffet of barbecue ook tot de mogelijkheden. Ook hebben we voldoende gelegenheid tot ontspanning. Gratis wifi, tv en/of films kijken, of gewoon even helemaal niks, het kan allemaal.

Daarnaast beschikken wij over 3 volledig ingerichte vergaderruimtes

En wilt u met uw gezelschap een compleet verzorgde dag uit in de omgeving dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Want wat dacht u van de prachtige brinkdorpen in de omgeving, de Maatschappij van Weldadigheid in de Kolonie Frederiksoord, Giethoorn en het Nationaal Park de Weerribben?

Omdat wij ook een Veteranen Ontmoetings Centrum zijn, hebben wij elke donderdagavond veteraneninloop, en zijn er altijd 0-delijns ondersteuners aanwezig.

Graag tot ziens in Darp (Havelte).