Adres: Schapendijkje 8, 1782 TG Den Helder
Telefoon: 0223 – 655 066/06-21985940
Email: denhelder@echos.nl
Bankrekeningnummer: NL14RABO0124859755
KvK nummer: 41265129
Manager: Han Mennink, assistent-manager: Petra Sablerolle

Openingstijden ECHOS Home: maandag t/m donderdag van 9.00 tot 19.00 uur.
Vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Openingstijden Old Dutch: Maandag t/m donderdag van 19.30 tot 0.00 uur

Klik hier voor de menukaart

U kunt ook nog steeds broodjes, maaltijden en dranken online bestellen en afhalen.

  Klik hier voor de banquetingmap

Welkom op de website van ECHOS Home Den Helder!

Dit ECHOS Home opende in 2013 haar deuren op Marinekazerne “Erfprins”.

In dit gezellige, in moderne en frisse kleuren ingerichte tehuis, bieden wij verschillende faciliteiten aan militairen, veteranen en hun thuisfront. Iedereen kan binnenwandelen voor een praatje, een kop koffie of een heerlijke maaltijd. Alles mag en niets hoeft is ons motto! Wij bieden een huiselijke en ontspannen sfeer met een goede service en kwaliteit. Er zijn mogelijkheden om TV te kijken, te internetten, te biljarten, te darten of om gewoon een ouderwets kaartje te leggen. Omdat wij deel uit maken van de Veteranen Ontmoetings Centra, is er in de vestiging altijd een nuldelijnshelper aanwezig voor een luisterend oor, aandacht, erkenning en steun. Ook burgers zijn van harte welkom. Wanneer u zich aanmeldt bij de medewerkers van ons ECHOS Home, wordt u toegang verleent tot het terrein.

Sinds 1 februari 2022 beheren wij als stichting het manschappenverblijf “Old Dutch’ op Marinekazerne Fort Erfprins. We zijn blij en trots dat we dit mogen doen naast het beheren van ons eigen ECHOS Home op de kazerne. We hopen zo een hoop gezelligheid samen met een hapje en drankje te kunnen bieden aan de mannen en vrouwen op Erfprins!

Op afspraak zijn er verschillende vergadermogelijkheden, uiteraard in combinatie met een lekkere lunch of goed verzorgt diner, van de kaart of samengesteld naar uw wensen. Ook voor compleet verzorgde partijen, recepties en grote groepsevenementen kunt u bij ons terecht. Uw FLO-receptie wordt niet alleen goed verzorgt maar ook voor u gedeclareerd bij Defensie.

Informeert u gerust naar alle mogelijkheden die dit mooie en gastvrije ECHOS Home te bieden heeft. U bent altijd van harte welkom!