ECHOS Home

DEN HELDER

 

Dit ECHOS Home opende in 2013 haar deuren op Marinekazerne “Erfprins”.

In dit gezellige, in moderne en frisse kleuren ingerichte tehuis, bieden wij verschillende faciliteiten aan militairen, veteranen en hun thuisfront. Iedereen kan binnenwandelen voor een praatje, een kop koffie of een heerlijke maaltijd. Alles mag en niets hoeft is ons motto! Wij bieden een huiselijke en ontspannen sfeer met een goede service en kwaliteit. Er zijn mogelijkheden om TV te kijken, te internetten, te biljarten, te darten of om gewoon een ouderwets kaartje te leggen. Omdat wij deel uit maken van de Veteranen Ontmoetings Centra, is er in de vestiging altijd een nuldelijnshelper aanwezig voor een luisterend oor, aandacht, erkenning en steun. Ook burgers zijn van harte welkom. Wanneer u zich aanmeldt bij de medewerkers van ons ECHOS Home, wordt u toegang verleent tot het terrein.

Sinds 1 februari 2022 beheren wij als stichting het manschappenverblijf “Old Dutch’ op Marinekazerne Fort Erfprins. We zijn blij en trots dat we dit mogen doen naast het beheren van ons eigen ECHOS Home op de kazerne. We hopen zo een hoop gezelligheid samen met een hapje en drankje te kunnen bieden aan de mannen en vrouwen op Erfprins!

Op afspraak zijn er verschillende vergadermogelijkheden, uiteraard in combinatie met een lekkere lunch of goed verzorgt diner, van de kaart of samengesteld naar uw wensen. Ook voor compleet verzorgde partijen, recepties en grote groepsevenementen kunt u bij ons terecht. Uw FLO-receptie wordt niet alleen goed verzorgt maar ook voor u gedeclareerd bij Defensie.

Klik hier voor de menukaart

Klik hier voor de banquetingmap

MANAGERS

Bij Den Helder werken de volgende managers:

Manager

Han Mennink

Assistent-manager

Petra Sablerolle

Contact

0223 – 655 066
06-21985940

denhelder@echos.nl

Rekeningnummer

NL14RABO0124859755

Adres

Schapendijkje 8,
1782 TG Den Helder

Openingstijden ECHOS Home:

maandag t/m donderdag van 9.00 tot 19.00 uur.
Vrijdag van 9.00 tot 13.00 

Openingstijden Old Dutch: 

Maandag t/m donderdag van 19.30 tot 0.00 uur

ECHOS Home Den Helder

Reserveren

je bent welkom!

Let op! Uw reservering is pas definitief als u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

9 + 13 =