Adres: Eindhovensedijk 33, 5688 GN Oirschot
Telefoon: 040 – 290 45 15/06-24445721
Email: oirschot@echos.nl
Bankrekeningnummer: NL77RABO0177084391
KvK nummer: 41265129
Manager: Roel Willemsen

Openingstijden: ECHOS Home Oirschot is helaas gesloten vanwege de recent aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid i.v.m. Corona.We hopen u gauw weer te mogen ontvangen!

We  zijn wel open voor afhalen van maaltijden, broodjes en gekoelde dranken. Bestellen kan via de bestelsite, door een mail te sturen naar: bestellingoirschot@echos.nl of door te bellen met 040-2904515:
Maandag t/m donderdag van 10.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur

KLIK HIER VOOR DE MENUKAART TAKE-A-WAY TIJDENS CORONA OIRSCHOT

KLIK HIER VOOR DE BESTELSITE TAKE-A-WAY TIJDENS CORONA OIRSCHOT

 

    Klik hier voor de menukaart

Klik hier voor de banquetingmap

 

Welkom op de website van ECHOS Home Oirschot!

Tussen Oirschot en Eindhoven vindt u ons ECHOS Home Oirschot, tegenover de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne. Dit ECHOS Home opende zijn deuren in 1954 en is door de jaren heen een gezellige huiskamer en thuis geweest voor de militairen, de veteranen en hun thuisfront. Even kletsen, een spelletje doen of televisie kijken, het kon toen en kan anno nu, nog steeds allemaal. Mede door zijn gunstige ligging ten opzichte van de A58 is dit gastvrije en zonnige ECHOS Home een fijne plek om te vertoeven.

Niet alleen militairen en veteranen zijn van harte welkom maar ook als burger kunt u altijd bij ons terecht. Het motto is “niets moet en alles mag”. Door zijn uitstekende keuken, is ECHOS Home Oirschot een prima locatie voor uw lunch of diner maar u kunt bij ons ook terecht voor vergaderingen, feesten en partijen. Of u gebruikt deze locatie als uitvalsbasis om de Oirschotse Heide te verkennen en na afloop neer te strijken voor een kopje koffie met wat lekkers. Bij mooi weer bieden wij onze gasten een heerlijk groot terras. Wij gaan graag met u in gesprek om een arrangement op maat te maken.

Omdat wij deel uitmaken van de Veteranen Ontmoetingscentra, die te vinden zijn in heel Nederland, zijn ook in ‘de Vrijheid’ altijd nuldelijnshelpers aanwezig die een luisterend oor, aandacht en erkenning bieden.

Loopt u eens binnen voor een kopje koffie of een praatje, de deur staat altijd open.