ECHOS volgt de maatregelen van de overheid en daardoor zijn onze vestigingen tot 6 april 2020 gesloten.  Hierdoor komen reserveringen t/m 6 april helaas te vervallen. Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw contactpersoon of het hoofdkantoor in Apeldoorn (0553575650/info@echos.nl).

 

ECHOS-Homes Algemeen:

Voor enkelen zijn ECHOS en Home-Base Support nieuwe namen, maar als u weet dat het een voortzetting is van PMT, KMT, HMT en AMT, dan is het u waarschijnlijk in één keer duidelijk. Of wellicht kent u onze ECHOS- Homes van uw uitzending. Maar wist u dat wij ook in Nederland nog steeds diverse vestigingen hebben die iets voor u of uw organisatie kunnen betekenen?

  • De belangrijkste doelgroepen van de ECHOS-Homes zijn militairen, veteranen en hun thuisfront. De sfeer en dienstverlening is vooral afgestemd op hun wensen en behoeften.
  •  In de Defensie regelgeving gelden de ECHOS-Homes als zogenaamde “militaire accommodaties”. Dat betekent dat wij alle activiteiten en evenementen die door Defensie gesubsidieerd worden, direct voor u kunnen declareren! Denkt u hierbij aan reünies en FLO-recepties.
  • Samen met andere particuliere initiatieven – verenigd in het samenwerkingsverband van de Veteranen Ontmoetingscentra (VOC) – zorgen de ECHOS-Homes mede voor een landelijk dekkend netwerk van ontmoetingscentra waar de veteranen een sociale omgeving geboden wordt en waar informatie aanwezig is m.b.t. de ‘sociale kaart’ van de veteranen.
  • Wij brengen voor militairen, veteranen en thuisfront geen huur in rekening. Het gebruik van de accommodatie en de vergaderfaciliteiten zijn gratis.
  • De ECHOS-Homes zijn uitermate geschikte locaties voor diverse bijeenkomsten en evenementen voor groepen tot 150 personen.
  • De ECHOS-Homes zijn gelegen op rustige, goed bereikbare locaties, veelal nabij een legerplaats of een kazerne, en hebben voldoende parkeergelegenheid.
  • Het management en de medewerkers van de ECHOS-Homes zijn gastvrij en professioneel. Zij hebben hospitality hoog in het vaandel staan en zullen al het mogelijke doen om de gasten zich thuis te laten voelen.
  • Naast faciliteiten voor vergaderingen, reünies en opleidingen, kan de gast gebruik maken van onze uitstekende keukenfaciliteiten. Behalve de standaardmenu’s kunnen in elk ECHOS-Home ook meer uitgebreide culinaire wensen worden gerealiseerd.

In overleg is er veel mogelijk.

Kortom, wij willen u of uw organisatie graag van dienst zijn en wisselen graag van gedachten met u over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij hopen u (opnieuw) als bezoeker en klant te mogen verwelkomen.