Adres: Leuvenumseweg 68, 3852 AS Ermelo
Telefoon: 0341 – 55 28 30/06-48792303
Email: ermelo@echos.nl
Bankrekeningnummer: NL17RABO0124859798
KvK nummer: 41265129
Manager: Marieke van de Goor

Openingstijden: Maandag t/m donderdag van 8.00 tot 20.00 uur.
Vrijdag van 8.00 t/m 14.00 uur. 

Opladen van meerdere elektrische fietsen mogelijk.

De veteraneninloop in ECHOS Home Ermelo is één keer per maand op donderdagavond van 18.00-21-30.
De actuele datum van de veteraneninloop wordt bekend gemaakt via Facebook maar u kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen.

Klik hier voor de menukaart

Klik hier voor de banquetingmap

Welkom op de site van ECHOS Home Ermelo!

Midden in de bossen van Ermelo, ligt ons mooie en gastvrije ECHOS Home Ermelo. Het complex van de Generaal Spoor Kazerne ligt om de hoek. Wij bieden gastvrijheid in een ontspannen en huiselijke sfeer aan militairen, veteranen en hun thuisfront. Maar ook burgers zijn van harte welkom. Door de mooie ligging is ons ECHOS Home het ideale start-of eindpunt van uw wandel of fietstocht. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, een heerlijke warme maaltijd of gewoon een kopje koffie met wat lekkers. Er kan gebiljart, gedart en gegamed worden. Even ontspannen voor de televisie of een ouderwets gezelschapspelletje spelen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook kunt u bij ons vergaderen of uw feest of (FLO)receptie bij ons vieren. Uiteraard hoort daar een lunch-, borrel-of dinerarrangement bij. Vraagt u gerust naar de vele mogelijkheden, wij maken graag tijd voor u vrij en maken voor u een arrangement op maat. “Kan niet”, komt niet in ons woordenboek voor.

Omdat wij deel uitmaken van de Veteranen Ontmoetingscentra, is er altijd een nuldelijnshelper aanwezig voor een luisterend oor, aandacht, erkenning en steun. Wij dragen onze veteranen een warm hart toe!

Graag tot ziens in Ermelo!