MOD-DAGEN 2018

Speciaal voor militaire oorlogs- en dienstslachtoffers organiseert Defensie jaarlijks regionale ontmoetingsdagen. Deze dagen vinden het ene jaar in Oost-Nederland en het ander jaar in West-Nederland plaats. In 2018 was het weer de beurt aan het westen van het land. Met deze dagen toont Defensie waardering en erkenning voor wat mensen hebben betekend voor de organisatie.

Een aantal van deze MOD dagen wordt gefaciliteerd door ECHOS Homes.

12 en 13 mei Grave (ECHOS Home ‘de Vrijheid’)

Op 12 en 13 mei werden op het terrein van de Generaal de Bons kazerne in Grave de MOD-dagen gehouden. ECHOS Home ‘de Vrijheid’ verzorgde de catering en aankleding.

Er was een varken aan het spit met allerlei heerlijkheden die goed smaakten op een gezellig aangekleed terras. Dit werd voorafgegaan door een welkomstwoord van Ron Deelen, Adviseur afdeling veteranen DPOD.

Er waren voldoende mogelijkheden om je actief uit te leven, zowel voor kinderen als hun ouder(s). Er waren een spectaculair springkussen, trampolines, een kartbaan en klimtoren.

Met daarnaast een barbier, een cartoontekenaar, roofvogelshow en verschillende voordrachten in een zaal waren beide dagen een groot succes.