Vandaag zullen de resultaten van het meerjarig Indië onderzoek “Onafhankelijkheid, dekolonisatie, geweld en oorlog in Indonesië 1945-1950” bekend worden gesteld. Omdat de resultaten impact kunnen hebben heeft de Minister van Defensie een brief gestuurd aan de Indië-veteranen.
Op dinsdagmiddag 1 maart en op donderdagmiddag 3 maart (13.30-16.00) organiseert het Nederlands Veteraneninstituut in Doorn voor Indiëveteranen twee speciale bijeenkomsten, die in het teken van het Indië-onderzoek staan. Wilt u één van deze bijeenkomsten bijwonen dan kunt u zich tot uiterlijk 22 februari a.s. aanmelden via https://www.nlveteraneninstituut.nl/nederlands-indie of telefonisch via het Veteranenloket: 088 334 00 00.
Ook in de ECHOS Homes bent u van harte welkom om samen met andere veteranen, familie, vrienden en bekenden hierover van gedachten te wisselen en over de uitkomst van het onderzoek te praten.
U bent van harte welkom en kunt altijd zo binnenwandelen. Mocht u apart in een zaal willen zitten dan kunt u hiervoor contact opnemen met de gastheer/gastvrouw van de verschillende vestigingen. Op vertoon van uw veteranenpas is het eerste kopje koffie gratis. In onze vestigingen zijn altijd Nuldelijnshelpers aanwezig die, als dat nodig is, u kunnen helpen tijdens moeilijke momenten. Meer informatie en contactgegevens van onze vestigingen kunt u vinden op www.echos.nl. Wees welkom!
0
Bereikte mensen
0
Betrokkenheidsacties
Distributiescore
Bericht promoten
Leuk

Opmerking plaatsen
Delen