In het kader van een nationale actie verschijnt op 12 mei een dankbetuiging in de Telegraaf waarin ook veteranen onze zorgmedewerkers bedanken. Onderaan zijn alle partners van het Nationaal Comité Veteranendag te zien, daartussen nu ook de ECHOS. Dit omdat beide organisaties meer gaan samenwerken op het gebied van veteranen. Zo zullen, meer nog dan voorheen, lezingen van veteranen aangeboden worden op verschillende locaties. Daarnaast kunnen de ECHOS in de maand juni helpen bij het verspreiden van witte anjers, het nationale symbool van waardering voor veteranen.

Daartegenover staat een eigen stand van de ECHOS op het Malieveld tijdens de jaarlijkse NL Veteranendag en uitnodigingen voor de ceremoniële opening in de Ridderzaal en voor speciale bijeenkomsten van partners en sponsoren. Ook exposure op uitingen van de NL Veteranendag hoort daarbij. Zoals in de dankadvertentie.

Helaas zijn door het corona-virus alle fysieke bijeenkomsten van de NL Veteranendag afgelast, momenteel wordt gestudeerd op een alternatief, beperkt, programma op 27 juni a.s.