Ook de Echos hebben te maken met de gevolgen van het zich verspreidende coronavirus. Zo worden bijeenkomsten afgezegd, gaan oefeningen niet door en neemt het aantal bezoekers af. Dat kan wellicht betekenen dat openingstijden moeten worden aangepast of een locatie tijdelijk gesloten wordt omdat het niet meer loont om open te blijven.

Vooralsnog hebben vooral de Echos Baan 41 in Bergen-Hohne en Echos Mobiel in Duitsland het meest te kampen met de effecten, maar ook bij de andere locaties kunnen gevolgen merkbaar worden.

Op dit moment zijn alle vestigingen nog zonder beperkingen open en operationeel, maar dat kan dus wellicht veranderen. Check daarom uw afspraken of voorgenomen bezoek aan Echos vooraf bij de locatie. Kijk voor de locatiegegevens op www.echos.nl. Bij twijfel bel dan met ons kantoor, 055 357 5650.

Zo voorkomt u dat u mogelijk voor een dichte deur komt te staan.

Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat bij alle vestigingen de juiste hygiënische maatregelen zijn genomen en medewerkers met ziekteverschijnselen thuisblijven. Alle vestigingen staan in nauw overleg met de nabijgelegen kazerneautoriteiten.