De coronamaatregelen voor de horeca zijn vanaf 1 juni versoepeld, dus kunnen alle Echos Homes hun deuren gelukkig ook weer openen.

Dat doen we op dinsdag 2 juni bij alle zeven vestigingen in Nederland. Direct aansluitend gaat ook onze Duitse vestiging Baan 41 weer open. We zijn heel erg blij dat we jullie dan weer overal kunnen verwelkomen.
Uiteraard doen we alles binnen de corona-maatregelen. Dus voorlopig maximaal 30 personen tegelijk binnen, aangepaste looproutes, ruimte voor elkaar en extra hygiëne.  

Zomaar ‘even binnenvallen’ voor een hapje eten, kenmerkend voor onze gastvrijheid, is bij drukte op sommige momenten niet mogelijk.  Vooraf reserveren is daarom handig en kan vrij gemakkelijk door een telefoontje naar de vestiging naar keuze. De contactgegevens zijn te vinden via onze site www.echos.nl/locaties. Maak daarvan gebruik, dan ben je zeker van een plekje om even lekker te smullen.

Natuurlijk is iedereen ook welkom voor alleen een kop koffie of ander drankje. Daarvoor hoef je in principe niet te reserveren, maar wordt aan de deur bijgehouden hoeveel gasten er al binnen zijn of worden verwacht. Misschien moet je soms even wachten, of wordt je doorverwezen naar het terras. Want dat is ook open. Volg gewoon de locatie-aanwijzingen en dan komt alles goed.

We rekenen op jullie begrip voor al deze maatregelen en hopen echt dat jullie je daardoor niet laten weerhouden ons weer te bezoeken.
Want we hebben jullie gemist en kunnen niet wachten om weer te beginnen!

Tot snel!