Adres: Schapendijkje 8, 1782 TG Den Helder
Telefoon: 0223 – 655 066
Email: deeendracht@echos.nl
Bankrekeningnummer: NL14RABO0124859755
KvK nummer: 41265129
Manager: Han Mennink

Openingstijden: Maandag t/m donderdag van 09.00-23.00 uur (met uitloop tot 23.30 uur);
Vrijdag van 09.00-13.30 uur.
In het weekend geopend in overleg.

ECHOS volgt de maatregelen van de overheid en daardoor zijn onze vestigingen tot 6 april 2020 gesloten.  Hierdoor komen reserveringen t/m 6 april helaas te vervallen. Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw contactpersoon of het hoofdkantoor in Apeldoorn (0553575650/info@echos.nl).

Welkom op de website van ECHOS Home ‘de Eendracht’.

Dit ECHOS Home opende in 2013 haar deuren op Marinekazerne “Erfprins”.

In dit gezellige, in moderne en frisse kleuren ingerichte tehuis, bieden wij verschillende faciliteiten aan militairen, veteranen en hun thuisfront. Iedereen kan binnenwandelen voor een praatje, een kop koffie of een heerlijke maaltijd. Alles mag en niets hoeft is ons motto! Wij bieden een huiselijke en ontspannen sfeer met een goede service en kwaliteit. Er zijn mogelijkheden om TV te kijken, te internetten, te biljarten, te darten of om gewoon een ouderwets kaartje te leggen. Omdat wij deel uit maken van de Veteranen Ontmoetings Centra, is er in de vestiging altijd een nuldelijnshelper aanwezig voor een luisterend oor, aandacht, erkenning en steun. Ook burgers zijn van harte welkom. Wanneer u zich aanmeldt bij de medewerkers van ons ECHOS Home, wordt u toegang verleent tot het terrein.

Op afspraak zijn er verschillende vergadermogelijkheden, uiteraard in combinatie met een lekkere lunch of goed verzorgt diner, van de kaart of samengesteld naar uw wensen. Ook voor compleet verzorgde partijen, recepties en grote groepsevenementen kunt u bij ons terecht. Uw FLO-receptie wordt niet alleen goed verzorgt maar ook voor u gedeclareerd bij Defensie.

Informeert u gerust naar alle mogelijkheden die dit mooie en gastvrije ECHOS Home te bieden heeft. U bent altijd van harte welkom!